Over ons afbeelding

Over ons

Over ons

Mogen wij u voorstellen: wij zijn VUE Advies! Ons kantoor is een volledig onafhankelijk advies- en bemiddelingskantoor op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Met een persoonlijke benadering en oprechte interesse inventariseren wij uw risico’s, wensen en mogelijkheden. Op basis hiervan adviseren en begeleiden wij u in en door de wereld van keuzes in de financiële dienstverlening. Graag zijn wij u van dienst om op deze gebieden een passende oplossing te bieden, of u nu een particuliere of zakelijke klant bent.

U bent van harte welkom voor een kopje koffie zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. En kent u ons al…. Ook dan bent u van harte welkom , dan spreken we meteen even door of alles nog naar up-to-date is.

Ja, ik wil graag een kopje koffie komen drinken

Kurt Braspenning

Ik ben sinds 1993 actief in de financiële dienstverlening. In 1993 begonnen als adviseur particuliere verzekeringen en daarna doorgegroeid naar adviseur bedrijven Deze functies heb ik bij grote tussenpersonen tot 2001 vervuld. Vanaf 2001 ben ik als zelfstandig tussenpersoon aan de slag gegaan waarbij een bestaand kantoor is overgenomen. Hieruit voortvloeiend is in 2007 VUE Advies ontstaan. Eerst gevestigd in Nijmegen en inmiddels als standplaats Beuningen. We zijn echter niet regiogebonden want bedienen relaties door het hele land.

Niet alleen actief op kantoor, maar ook in mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Met mijn gezin of met mijn hobby: hardlopen. Inmiddels 5 marathons gelopen en probeer hiermee lichaam en geest gezond te houden.

Yvonne Roukens

Vanuit een bouwkundige achtergrond de overstap gemaakt naar een makelaarskantoor en ben in 2007 eigenlijk de financiële dienstverlening ingerold. Wat begonnen is als een algemene invulling en ondersteuning is inmiddels gegroeid naar eigen takenpakket. Daar waar ik mij in het algemeen bezig hou met de (financiële) administratie, kunt u ook bij mij terecht als particuliere klant. Ik ben graag een spin in het web. Naast mijn werk geniet ik vooral van mijn gezin en ben graag creatief bezig.